Hvad koster det at komme i Bonbonland?

Find priser på entrébilletter, sæsonkort og særlige kampagnetilbud her.

Bonbonland – Danmarks sjoveste forlystelsespark

Få den sjoveste dag for hele familien i Danmarks sjoveste forlystelsespark. Med masser af forlystelser for store og små kan du og din familie se frem til den sjoveste dag i BonBon-Land. Glæd jer til masser af grin og sjov, sus og svingture samt oplevelser for børn og voksne – og selvfølgelig alle de mange lækkerier, som I kan nyde i vores spisesteder, is- og slikkiosker rundt omkring i den grønne forlystelsespark.

De helt små kan prøve rutschebaner, karusseller, vandplask, skøre legepladser, sejlture og meget mere overalt i parken. Til de større og mere modige voksne gæster har vi nogle helt vilde forlystelser, som sætter adrenalinen i kog og lattermusklerne på overarbejde.

 Bonbonland entrebilletter 2024 (ONLINEPRISER)

Alle forlystelser er gratis, når I blot har betalt indgangen. De helt små kommer endda gratis ind, så længe de blot er under 90 cm høje.

Bonbonland har varierende dagspriser – både online og i parken.

Du får billetter til den billigste pris online, hvis du planlægger dit besøg minimum 4 dage i forvejen. Køber du på dagen eller dagen før, bliver det derfor lidt dyrere. Priserne er lavest udenfor skolernes sommerferie. Nedenfor finder du minimumspriser på entre:

Andre billettyper

Udover entrebilletter til parken, kan du købe  andre billettyper, som kan give dig en række fordele. Læs mere om dem herunder:

Vejrbillet

Hvis du køber en billet til en fastsat dag kan du GRATIS opgradere din billet til en “vejrbillet”. Derved får du muligheden for at bruge din billet på en anden åbningsdag 7 dage fra den først valgte dato hvis ikke vejret er, som du håbede på. 

2.-dagsbillet

Med en 2.-dagsbillet har du mulighed for GRATIS at komme i BonBon-Land på næste åbningsdag. Billetten udleveres i entréen, og skal altid stemples og udfyldes inden du forlader parken. Husk at medbring gyldigt ID.

Familiebilletter

Er I 4 -5 personer har I mulighed for at købe en familiepakke med rabat bestående af entrebilletter og pizzamenuer. Familiepakker skal købes til en fastsat dato og skal købes på forhånd.

Bonbonland sæsonkort 2024

Med et sæsonkort kan du prøve de sjove, vilde og skøre forlystelser lige så meget du vil. Dag efter dag, weekend efter weekend. Du kan vælge mellem 3 sæsonkort – guld, sølv eller bronze. Læs mere om de mange fordele og rabatter du kan opnår med sæsonkort herunder:

Skal du og familien have en sjov dag i Bonbonland?

Historien om Bonbonland – slikbutikken der blev til forlystelsespark

Det hele startede med en slikfabrik i Holme-Olstrup – en lille by udenfor Næstved. Ejeren Michael Spangsbergs stod og prøvesmagte nogle nye, brune bolsjer, da hans søn, Nicolai, spontant udbryder: “Ad, de er klamme! De ligner jo Hundeprutter”. Sådan opstod ideen til at skabe slikket med de frække og sjove navne, som Mågeklatter, Store Babser, Tisse-bleer, Øre-voks – og selvfølgelig Hundeprutter.

Det skøre slik blev hurtigt populært, og salgstallene skød i vejret med raketfart. Slikket blev så godt modtaget, at folk fra hele landet begyndte at sende deres egne idéer med sjove navne til slikket til slikfabrikken i Holme-Olstrup. På grund af slikkets popularitet begyndte skolebørn og børnehaver hurtigt at strømme til slikfabrikken i håb om at få et indblik i slikproduktionen. Men det kunne desværre ikke lade sig gøre, fordi der var strenge hygiejnekrav til produktionen.

Michael Spangsberg åbnede derfor sit eget BonBon-Land med et lille bolsjeværksted, hvor børnene bl.a. kunne prøve at lave deres egne lave slikkepinde. BonBon-Land fik hurtigt vokseværk og er med sine i dag 130.000 m2 en af Danmarks mest populære forlystelsesparker.

Mangler du prisen på noget?

Share This