Hvad koster det at sende en pakke?

Se de aktuelle priser på pakkeforsendelse og find fragt- og pakkepriser i Danmark

Hvem skal du sende pakken til?

Skal du sende en gave til din moster eller levere dine produkter til dine kunder? Formålet med at sende en pakke kan være meget forskellige, og ligeledes kan priserne, så hvad koster det at sende en pakke? Her på siden giver vi dig et overblik over dine muligheder for pakkeforsendelse.

Priser på pakkepost i Danmark

Ligesom med forsendelse af breve afhænger prisen for at sende en pakke af både størrelse (højde, længde og bredde) samt vægten på din pakke. Derfor tilbyder de fleste pakkefirmaer en såkaldt portoberegner, så de kan give dig den nøjagtige pris for netop din pakkeforsendelse. Når du skal sende pakkepost har du en del flere muligheder for at vælge hvilket firma, der skal varetage forsendelsen af din pakke. Du har lidt færre valgmuligheder, hvis du er privatkunde. Klik her hvis du skal sende pakker til udlandet.

Skal du sende pakker i Danmark, kan du vælge mellem en del forskellige udbydere. Herunder kan du læse mere om en række forskellige leverandører og deres respektive pakkepriser.

pakke-dk

Billig pakkeforsendelse i hele Danmark

Pakkeforsendelse med Pakke.dk

Siden 2012 har Pakke.dk tilbudt deres forsendelse af pakker. Foruden UPS og FedEx, samarbejder de med både Postnord og GLS. Hos pakke.dk skal du også bruge deres prisberegner for at finde den eksakte pris for din pakkeforsendelse.

Hos pakke.dk vil man gerne være det fragtservice firma, hvor private såvel virksomheder kan tjekke pakkepriser og bestille forsendelse af pakker og dokumenter på den nemmeste og hurtigste måde. Når du skal sende pakkepost med pakke.dk, skal du udover at kende pakkens mål, også kende pakkens vægt – herefter kan du beregne prisen. Du kan også læse nærmere i tabellen nedenfor.

Portoberegner til pakkeforsendelse

Med portoberegneren skal du blot følge 3 simple trin for at finde den bedste pris for din pakkeforsendelse. 1. Vælg forsendelse, 2. sammenlign oversigten af tilbud og 3. vælg det bedste tilbud og spar penge.

Kom i gang ved at klikke på prisberegneren herunder!

Sammenlign og få den bedste pris på din forsendelse hos Pakke.dk!

Tabel med Pakke.dks fragtpriser i Danmark

Vil du vide hvad det koster at sende pakke på 1 kg?, hvad det koster at sende en meget tung pakke?, eller en meget lang pakke? I tabellen herunder finder du vejledende forsendelsespriser på dokumenter, pakker og paller fra 0 kg og helt op til 300 kg.

HVEM KAN OGSÅ SENDE DIN PAKKE?

Vælg mellem forskellige leverandører

DAO365GLSBRINGDHLPOSTNORD

Mangler du prisen på noget?

Share This