Hvad koster Dating.dk?

Prøv Danmarks største dating-site

Online dating er blevet en helt almindelig del af vores hverdag og et helt normalt middel i jagten på den eneste ene. Der findes mange forskellige dating-sites som henvender sig til helt specifikke målgrupper. Her på siden kan du finde priser på alt lige fra store etablerede dating-sites som Dating.dk til mere nicheprægede dating-sites som seniordating og sexdating.

Dating.dk er den største danske online dating portal med omkring 70.000 registrerede brugere. I 1998 slog Dating.dk første gang online dørene op for personer, som ønsker at finde en kæreste via internettet og sidenhen er hjemmesiden blevet en stor succes i Danmark.

På Dating.dk kan du uden betaling oprette en profil og udfylde den med en fængende tekst, et smigrende profilbillede og tilføje din inspirerende fritidsinteresser, så din drømmekvinde eller drømmemand finder dig interessant. Det er altså muligt at bruge Dating.dk helt gratis, men med en del begrænsninger. Med et gratis medlemsskab kan oprette en profil og søge efter andre, men du kan ikke se alle billeder eller skrive til andre.Vil du nyde gavn af hjemmesidens mange funktioner, skal du oprette en PlusProfil som giver dig mange flere muligheder for at finde den eneste ene.

  • Dating.dk er det største datingsite i Danmark
  • Masser af spændende datingarrangementer for singler
  • Dating.dk har den største hitrate
  • Du finder nemt et match

Hvad koster det at bruge Dating.dk?

Find også kærligheden her


Mangler du prisen på noget?