Hvad koster en iPhone?

iPhone SE, iPhone 6s (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone 8 (Plus) & iPhone X

Hvad er en iPhone?

iPhone er en række multimedie- og internetkompatibele smartphones produceret af Apple. Den første iPhone blev offentliggjort af Apple’s administrerende direktør Steve Jobs i hovedtalen på Macworld Conference Expo den 9. januar 2007. Siden da har Apple lanceret 11 iPhone-modeller: iPhone 3G (2008), iPhone 3Gs (2009), iPhone 4 (2010), iPhone 4s (2011), iPhone 5 (2012), iPhone 5s (2013), iPhone 6 (2014), iPhone 6s (2015), iPhone 7 (2016), iPhone 8 og iPhone X (2017). Her på siden kan du læse mere om de nyeste iPhone-modeller (fra 2015 og frem) og sammenligne iPhones og priser.

iPhone X

Hils på fremtiden.
Se priser på iPhone X
<h4 id="top"></h4>

Find den iPhone, der passer bedst til dig

Funktion. Størrelse. Hurtighed. Pris.

Hvad koster en iPhone?

Alle udgaver af iPhone har et kamera, multimedie-afspiller, mobiltelefon og diverse internet-tjenester; herunder email, SMS, MMS, web browsing og trådløs internet- og Bluetooth-forbindelser. iPhone bruges via en touchscreen med et virtuelt tastatur og virtuelle knapper. Men herfra adskiller de forskellige iPhone-modeller sig på eksempelvis skærmstørrelse, ydeevne, skærmopløsning og billedkvalitet. Derfor er priserne også forskellige på de forskellige modeller. Læs mere her på siden, og find prisen på den iPhone, der passer bedst til dig.

Køb alle iPhone-modeller her!

iPhone SE

iPhone 6s

iPhone 7

iPhone 8

Fra 3.099 kr.

4” Retina-skærm

12 MP kamera med 4K-video

HD-frontkamera

A9-chip

Touch-ID

Fra: 3.999 kr.

4,7” Retina HD-skærm

12 MP kamera med 4K-video

5 MP HD-frontkamera

A9-chip

Touch-ID

Fra: 4.899 kr.

4,7” Retina HD-skærm

12 MP kamera med 4K-video

7 MP HD-frontkamera

A10 Fusion-chip

Touch-ID

Fra: 6.199 kr.

4,7” Retina HD-skærm

12 MP kamera med 4K-video

7 MP HD-frontkamera

A11 Bionic chip

Touch-ID

<h4 id="iphonese"></h4>

Hvad koster en iPhone SE?

Den stærkeste 4" smartphone nogensinde.

Er du en af dem, der gerne vil have en iPhone med alle de nyeste funktioner, men ikke er til store skærme eller høje priser? Så bør du i den grad se lidt nærmere på iPhone SE, som er lille udenpå, men meget stærk. Og så kommer den i fire farver, så du kan vælge lige præcis det udtryk, som passer bedst til dig og din personlighed; sølv, guld, space grey og rosaguld.

Designmæssigt ligger den op ad iPhone 5s, men der holder sammenligningen også op. iPhone SE er den stærkeste 4” smartphone, som markedet endnu har set. Og du er ikke i tvivl, når du først har oplevet forskellen. Ikke alene får du en knivskarp Retina-skærm og et 12 MP kamera. iPhone SE har desuden samme A9-processor, der sidder i topmodellen iPhone 6s. Det betyder, at den er dobbelt så hurtig som iPhone 5s.

<h4 id="iphone6s"></h4>

Hvad koster en iPhone 6s?

En ekseptionel smartphone

Når du begynder at bruge iPhone 6s, vil du mærke, at der er sket noget ganske særligt og opleve en verden af innovative og fede funktioner. Med iPhone 6s får du nemlig en helt ny måde at interagere med din telefon på. Ikke alene kan skærmen registrere bevægelse – nu reagerer den også på tryk, så du hurtigere og mere præcist navigere kan rundt mellem apps og funktioner.

iPhone 6s kommer med et bedre kamera med 50% flere pixels, hvor du har mulighed for at tage billeder med skarpere farver og optage video i HD- og 4K-kvalitet. Du har også muligheden for at skabe “levende billeder”, som fører dig tilbage til den dag, hvor du tog billedet.

Denne iPhone kommer i hele fire farver – sølv, guld, space grey og rosaguld. Er du på jagt efter en kraftfuld mobil i tidsløst design og med de nyeste funktioner, så kunne iPhone 6s være noget for dig.

iPhone 6s Plus er i den grad en opgraderet version, der er spækket med lækkerier. iPhone 6s Plus er udstyret med en flot, stor 5,5″ retina-skærm, som sammen med den helt nyt funktion 3D-Touch, giver dig den ultimative mobiloplevelse. Det betyder nemlig, at skærmen ikke alene reagerer på bevægelse, men også registrerer tryk. På den måde bliver din navigation mellem apps og funktioner meget mere intuitiv.

Derudover har iPhone 6s Plus fået et endnu bedre kamera med 50% flere pixels, hvor du har mulighed for at tage billeder med skarpere farver og optage video i HD- og 4K-kvalitet. Du har også muligheden for at skabe “levende billeder”, som fanger sekunderne før og efter billedet bliver taget, så du til hver en tid kan bringe dine minder til livs, når du ser billederne igennem. Er du klar til en smartphone af stort format, så er det bare om at vælge, hvilken af de fire lækre farver, som du er mest til.

<h4 id="iphone7"></h4>

Hvad koster en iPhone 7?

This is 7.

Med iPhone 7 og iPhone 7 Plus får du nemlig den super stærke chip A10 Fusion, som er 2x hurtigere end iPhone 6. Og ikke nok med, at du får en virkelig hurtig smartphone – den bruger endda mindre strøm. Det betyder, at du kan arbejde dobbelt så hurtigt og nyde dit indhold i længere tid før næste opladning.

Det nye 12MP kamera har både optisk billedstabilisering og True Tone Flash med fire dioder. Dette giver dig de skarpeste billeder, som ser endnu mere levende og farvestrålende. Kombineret med det opdaterede 7MP frontkamera, er du for alvor klar til at forevige alle dine oplevelser. Ikke nok med det i denne iPhone får du et nyt stereo-højtalersystem, som spiller 2x højere end iPhone 6s. Med den nye dynamiske rækkevidde kan du få det maksimale ud af dine lydoplevelser – uanset om du hører musik, ser video eller snakker i telefon over medhør.

De nye EarPods kommer med et Lightning-stik, og jackstikket er derfor ikke at finde i iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Men med de nye iPhones følger, udover de nye EarPods, også et 3,5 mm jack-mellemstik så du stadig kan bruge dine gamle høretelefoner med jackstik. Derudover er IPhone 7 og iPhone 7 Plus IP67 certificeret, hvilket betyder, at den er vand og støvafvisende.

<h4 id="iphone8"></h4>

Hvad koster en iPhone 8?

This is red. Betagende begavet.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus kommer i et helt nyt og smukt design i glas og aluminium. Så nu er både forsiden og bagsiden fremstillet i et specialudviklet holdbart glas med et 50% tykkere forstærket lag og rundt i kanten er det et matchende aluminiumsbånd.

MediPhone 8 og iPhone 8 Plus får du den mest holdbare smartphone der nogensinde er lavet i glas. Du skal ikke bekymre dig om fedtfingere på telefonen, den er nemlig belagt med en fedt- og finger- afvisende belægning som gør at glasset er nemmere at holde rent.

For første gang kommer Apple med telefoner som har Qi-standard trådløs opladning. Bagsiden på telefonen i glas gør det muligt, at oplade telefonen trådløst. Vi bruger vores telefoner til mere og mere og det gør også, at vi har brug for mere og mere strøm. Med den trådløse opladning bliver det nu nemmere, at oplade telefonen og du skal ikke være bundet af en ledning for, at kunne oplade. Læg blot telefonen på opladeren og du er hurtigt i gang med opladning.

Med den nye A11 bionic chip får du power som aldrig før. A11 chippen er op til 70% hurtigere end A10 chippen. Du kan nu endnu hurtigere bruge apps, surfe på nettet eller spille spil. Med A11 chippen bliver AR-spil endnu mere realistiske og flydende. Desuden gør den nye chip også at telefonen bruger mindre strøm.

Du får et endnu bedre kamera i iPhone 8. Telefonen har et 12MP bag kamera og et 7MP kamera foran. Desuden kan kameraet selvfølgelig også optage flotte videoer i 4K og slowmotion. iPhone 8 er selvfølgelig også IP67 certificeret, som betyder at de er både vand- og støvafvisende, en næsten uundværlig feature i dagens Danmark. Skærmen har også fået en opgradering og har en helt ny Retina HD skærm, som gør at skærmen er flottere end nogensinde før.

Med den nye Retina skærm får du flottere skærm end nogensinde og med true tone teknologi, som automatisk justere hvidbalancen, så den passer til hvordan lyset er i omgivelserne.

<h4 id="iphonex"></h4>

Hvad koster en iPhone X?

Hils på fremtiden.

iPhone X er designet så du får så meget skærm som muligt og aldrig før har du fået så meget skærm på en iPhone som med iPhone X. Apple har med iPhone X introduceret et helt nyt design med skærm til kanten. iPhone X er designet i specialudviklet holdbart glas med et 50% tykkere forstærket lag og rundt i kanten er der et stærkt rustfrit stålbånd. Når nu iPhone X er er fremstillet i glas, har Apple selvfølgelig også tænkt på at den hele tiden skal være pæn. Derfor er den belagt med en fedt- og finger- afvisende belægning som gør at glasset er nemmere at holde rent.

For første gang introducere Apple en iPhone med Face ID. Slut med at huske indviklede adgangskoder. Du kan nu låse din telefon op med dit ansigt! Med det nye trueDepth kamera og infrarød belysning er det nemt og hurtigt at sætte op og via mere end 30.000 punkter, laver kameraet en nøjagtig digital model af dit ansigt. Face ID er nemt, sikkert og hurtigt, og anvender tilmed maskinlæring til at registrere ændringer i dit udseende. Så selvom du skifter udseende med ny frisure, hat, briller og skæg, er det ikke noget problem med Face ID.

iPhone X har selvfølgelig også ligesom iPhone 8 og 8 Plus Qi-standard trådløs opladning. Bagsiden på telefonen i glas gør det muligt, at oplade telefonen trådløst. Vi bruger vores telefoner til mere og mere og det gør også, at vi har brug for mere og mere strøm. Med den trådløse opladning bliver det nu nemmere, at oplade din iPhone og du skal ikke være bundet af en ledning for, at kunne oplade. Blot læg iPhone X på opladeren og du er hurtigt i gang med opladningen.

Med iPhone X får du et helt igennem fantastisk kamera. Front kameraet er et 7 megapixel kamera som er blevet opgraderet med Apples nye trueDepth kamera teknologi, som gør det muligt at portrætter med dybdeeffekt og som samtidig gør det muligt have Face ID. TrueDepth teknologien gør det også muligt at lave de helt nye Animoji’s. Teknologien gør det muligt at gengive dit ansigtsudtryk på 12 forskellige Animoji’s. Bag på iPhone X er der et 12 megapixel kamera med dobbelt optisk billedstabilisering, som sikrer høj billedkvalitet. Desuden har det også vidvinkelobjektiv og teleobjektiv, som sammen giver dig de mest fantastisk billeder. Som noget nyt har Apple en ny portræt-funktion, hvor du nu kan få bedre og skarpere detaljer, samtidig med at kunne skifte lyssætningen mens du tager billeder, så det næsten er som studioeffekter.

Med den nye A11 bionic chip får du power som aldrig før. A11 chippen er op mod 70% hurtigere end A10 chippen. Du kan nu endnu hurtigere bruge og skifte mellem apps, surfe på nettet eller spille spil. Med A11 chippen bliver Argumented Reality-spil endnu mere realistiske og flydende. Desuden gør den nye chip også at telefonen bruger mindre strøm.
Med iPhone X får så meget skærm som du aldrig før har fået på en iPhone og til og med en super retina OLED-skærm. Super retina OLED-skærmen gør at skærmen er flottere end nogensinde før, med et super højt kontrastforhold, præcise strålende farver, ægte sort og høj lysstyrke. Desuden har skærmen true tone teknologi, som automatisk justere hvidbalancen, så den passer til hvordan lyset er i omgivelserne.

Mangler du prisen på noget?

Share This