Hvad koster Hiper?

Danmarks bedste bredbånd til lave priser

 

Hvad er Hyper.dk?

Hiper har Danmarks bedste bredbånd til markedets laveste priser. De gør op med junglen af hastigheder og pakkeløsninger. Der er fokus på produktet og derfor slipper man for en masse tillægsprodukter, tjenester og uigennemskuelige priser. Som forbruger får man enten op til 1000 mbit (Fiber) eller op til 100 Mbit (bredbånd)

Hiper er grundlagt af erfarne folk fra bredbåndsbranchen – med indsigt i branchen og kundebov har de skabt det bedste bredbånds produkt, hvor man slipper for alt det overflødige, derfor kan de tilbyde det mest attraktive bredbåndshastigheder til de laveste priser.

Hyper.dk pristabel

Hiper tilbyder har tre produkter; Bredbånd via Fiber – Bredbånd via Kabel-tv – Bredbånd via telefonstik. Uanset hvilken forbindelse der kan installeres i husstanden, skruer Hiper hastigheden op til det maksimale, uden ekstra omkostning. Èn pris et produkt – lettere bliver det ikke.

Vælg det Hiper bredbåndsabonnement, som passer dig bedst

Hiper tilbyder har tre produkter og lige nu kan du få gratis oprettelse: 

  • Bredbånd via kabel-tv
    • Bredbånd 100 Mbit til 259 kr. pr. måned
    • Bredbånd 300 Mbit til 339 kr. pr. måned
    • Bredbånd 1000 Mbit til 339 kr. pr. måned 
  • Bredbånd via telefonstik (op til 100 Mbit) til 259 kr. pr. måned
  • Bredbånd via fiber (1000 Mbit) til 339 kr. pr. måned

hyper logo

Hiper har Danmarks hurtigste bredbånd til markedets laveste priser.
Indtast din adresse og se hvilken forbindelse, vi kan levere hos dig.

Det med småt…

Den oplyste hastighed garanteres kun ved kablede forbindelser. Den præcise hastighed afhænger af teknologi og afstand i forhold til din bopæl. Slå din adresse op og få en præcis oversigt over hvad Hiper kan levere hos dig samt hvilke max- og minimumshastigheder, der er gældende.

Mangler du prisen på noget?

Share This