Fodbold på Viaplay

Premier League, UEFA Champions League, Superliga, Bundesliga, Ligue 1, Scottish Premiership & Belgian First Division A.

Stream fodbold i HD-kvalitet med Viaplay

Følg de Europæiske top ligaer på nærmeste hold. Med Viaplay Sport behøver du ikke gå glip af nogle vigtige kampe, og du kan spole tilbage op til 48 timer, hvis du gik glip af udsendelsens start.

Viaplay udbyder live streaming af dine foretrukne kampe i fuld HD-kvalitet, og du kan selv bestemme om du ønsker at se kampen på dit tv, bærbar, computer, tablet eller mobiltelefon. Viaplay Sport live streaming tilbyder dig at følge 2 af vedens bedste ligaer hjemme fra sofaen, i toget eller hvor det passer dig. Følg giganternes kamp efter succes – gå ikke glip af flere kampe, prøv Viaplay Sport nu!

Premier League

premier league

Champions League

champions-league-white

Dansk Superliga

superliga

Bundesliga

bundesliga logo

Fransk Ligue 1

ligue 1 logo

Belgian First Division A

jupiler pro league

Viaplay-pakker med verdens bedste fodbold

Premier League på Viaplay

Hvis du har en Viaplay sportspakke (enten Viaplay Sport eller Viaplay Total) har du mulighed for at følge en af verdens mest underholdende ligaer – Premier League. Du kan se alle kampe på hvilken enhed du ønsker. Normalt har du pga. rettigheder ikke mulighed for at se den efterfølgende studieudsendelse. Men i weekenderne er der fodboldfest på Viaplay, da der udover kampene også sendes studie med interview, analyser og reportage.

Ikke alle Premier League kampe sendes live på Viaplay. I aftale med Premier League har alle europæiske TV-selskaber mulighed for at vise én live kamp af gangen. Når det kommer til hvilke kampe som sendes live, så følger vi BT og SKY’s sportsudsendelser, undtagen på lørdage kl 16 hvor valget gøres af Viasats fodboldredaktion. De kampe som ikke sendes live, kan du gense når dagens sidste Premier League-kamp er spillet færdig.

Share This