Formel 1 på Viaplay

Viaplay giver dig den perfekte Formel 1-dækning med adgang til helt eksklusive kanaler.

Underholdning i verdensklasse!

De bedste chauffører, de hurtigste biler og de mest udfordrende baner. Formel 1 byder altid på drama af højeste kaliber og har millioner af fans verden over.

Derfor fortsætter Viaplay også i 2023-sæsonen med en omfattende dækning af hvert løb. 

Viaplay-pakker med Formel 1 i fuld HD-kvalitet

Du får ikke blot adgang til træning, kvalifikation og løb…

… men også også helt eksklusivt adgang til:

On-board:
Her er der monteret kameraer direkte på Formel 1-racerne, og dermed kan du opleve løbet fra Kevin Magnussen, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel og alle de andre køreres synsvinkel. Samtidig kan du hele tiden følge med i hastigheden, brugen af DRS og i kørernes gearskift.

Track positioning:
Her kan du hele tiden holde styr på alle Formel 1-kørene. Du får et grafisk overblik over hele banen, der giver dig den aktuelle forskel mellem kørerne.

Pitlane:
Med kameraer placeret ved både ind- og udkørsel får du her den fulde dækning af alt, hvad der sker nede i pitten. Du kommer helt tæt på mekanikernes job, og får indblik i deres hektiske arbejde med de højpotente Formel 1-racere. Samtidig kan du via et mindre skærmbillede også følge med i, hvad der sker ude på banen, mens du også får masser af ekstra teamradioer.

Timing:
Hvis du er den absolutte Formel 1-nørd, så er Timing-kanalen noget for dig. Den giver dig masser af data fra begivenhederne ude på banen samt den aktuelle stilling mellem de 20 kørere. Samtidig er skærmen farvekodet, så du hele tiden kan se den aktuelle status for hver enkelt kører.

Share This