Hvad koster det at sende et brev til udlandet?

Posttakster og portopriser til udlandet 2023

*OBS*

Vær opmærksom på, at HvadKosterDet.dk er en online prisportal og videreformidler således bare Postnords priser. Henvendelser ang. services, produktinfo og forretningsbetingelser bedes rettes mod Postnords kundeservice.

Mvh

HvadKosterDet.dk

Send brev til udlandet

Du kan ikke sende Quickbreve til udlandet, men kun det almindelige postprodukt Brevet. Vær opmærksom på, at breve til udlandet skal påtegnes Prioritaire eller mærkes Prioritaire. Leveringstiden for breve lagt i postkassen forlænges med op til tre dage.

Breve til udlandet koster 30,00 kr. (højst 100 gram). Er du tvivl om prisen, har vi tilføjet priserne for de mest populære destinationer i Norden, Europa og resten af verden. Klik blot på det pågældende land, og find prisen.

2023 priser for udlandsbreve

Frankeret med frimærker, mobilporto, frankeringsmærker eller med frankeringsmaskine

2023 priser for udlandsbreve

Frankeret med pp-påtryk

Skal du sende brev eller pakke til Danmark?

På HvadKosterDet.dk får du overblikket over brev- og pakkepriser.

Tillægsydelser for breve til udlandet

Skal du sende et rekommanderet brev til udlandet er prisen 120 kr. Vær opmærksom på at nogle lande ikke tillader mønter, pengesedler, ihændehaverpapirer, rejsechecks, platin, guld, sølv eller andre kostbare genstande i rekommanderede breve. Hvis du sender et rekommanderet brev til udlandet, er den maksimale erstatning 250 kr.

Mangler du prisen på noget?

Share This