Hvad koster en fidget spinner?

Hvad er en fidget spinner?

En fidget spinner er et stresslindrende legetøj, som hjælper mennesker, der har problemer med at fokusere, herunder personer som lider af ADHD, autisme eller angst. Fidget spinners fungerer som en frigivelsesmekanisme for nervøs energi eller psykisk stress. Eksperter på området er splittede, idet nogen bakker denne påstånd op, mens andre hævder, at fidget spinners kan være decideret distraherende.

Fidget spinners har taget skolebørn og unge sjæle med storm!

Selv om fidget spinneren blev opfundet i 1990’erne, blev stresslegetøjet først rigtig populært i 2017. Efter det blev markedsført med sundhedsmæssige fordele, begyndte fidget spinners at blive brugt flittigt af skolebørn, hvilket resulterede i, at nogle skoler forbød spinnere og argumenterede for, at legetøjet blev en distraktion i klasseværelserne. Andre skoler tillader fidget spinnere, hvis de bliver anvendt diskret af børnene for at hjælpe dem med at koncentrere sig. Så både skoler og eksperter er splittede, men hos børnene er en fidget spinner et kæmpe hit, som er kommet for at blive og er et absolut must-have i skolegåen anno 2018!

Hvad koster en fidget spinner?

Det populære legetøj er heldigvis utrolig billigt, og du kan nemt komme i gang for mellem 25-30 kr. Der er dog også dyrere alternativer afhængig af hvilket materiale din fidget spinner skal være i, herunder messing, rustfrit stål, titanium, kobber og plast. Du kan købe fidget spinners flere steder på nettet eller i en legetøjsbutik.

Fidget spinners på YouTube

Der findes allerede tusindvis af fidget spinner videoer på YouTube med tips, trick og challenges. Du kan se nogle af videoerne her:

Mangler du prisen på noget?