Hvad koster entre til Louisiana

Moderne kunst i hjertet af Humlebæk

Louisiana – Museum of Modern Art

LOUISIANA MUSEUM OF MODERN ART er et førende internationalt museum for moderne kunst. Her mødes kunsten, naturen og arkitekturen i et enestående samspil, der tiltrækker gæster fra hele verden og gør et Louisiana-besøg til noget helt særligt året rundt.

Museet, der ligger i Nordsjælland med panoramaudsigt over Øresund, byder hvert år på 6-10 udstillinger og rummer en fornem kunstsamling, der er blandt de største i Skandinavien. Louisiana er samtidig et levende og engageret kulturhus med aftenåbent tirsdag-fredag til 22.00 og et rigt udbud af aktiviteter og arrangementer for både børn og voksne.

Besøg Louisiana – Find entrepriser

Fri entre på Louisiana med klubkort

Få fri entre til Louisiana et helt år fuld af store kunstoplevelser. LOUISIANA KLUBKORT giver altid rabat i Louisiana Butik og Cafe og mange medlemsfordele, bl.a. adgang til museer i ind- og udland.

ÅBNINGSTIDER PÅ LOUISIANA

Tirsdag-fredag 11-22
Lørdag-søndag 11-18
Helligdage 11-18
Mandag lukket

Louisianas historie

Da Louisiana åbnede dørene i 1958, var det stifteren Knud W. Jensens tanke, at museet skulle være et sted for moderne dansk kunst. Allerede efter et par år skiftede han dog spor, så Louisiana ændrede sig fra at være en overvejende dansk samling til at blive et internationalt museum med talrige internationale hovedværker.

Netop den tætte kontakt til og samarbejdet med det internationale kunst- og kulturmiljø har siden været en af Louisianas største styrker. Og en af hovedårsagerne til, at det gennem alle årene har været muligt at præsentere et udstillingsprogram, der i den grad har vakt genklang. Louisiana har derved opnået status som et af verdens mest respekterede udstillingssteder og vil også fremover kunne tiltrække udstillinger og kunstnere på et niveau, som få andre danske – og internationale – museer har mulighed for.

Mangler du prisen på noget?

Share This