Hvad koster et Fitness World medlemskab?

Fitness World 2018

Hos Fitness World kan du oprette dit medlemskab for helt ned til 99 kr. pr. måned. Når du melder dig ind, bliver du bedt om at vælge et medlemskab. Alle medlemskaber giver som udgangspunkt adgang til alle Fitness World centre og faciliteter i hele centerets åbningstid – dog kan anvendelsen være forbundet med en merudgift. Herunder kan du se en prisoversigt og læse mere om de forskellige medlemskaber.

Hvad koster et medlemskab til Fitness World?

Premium- & Tillægsmedlemskaber

Ønsker du at tilføje lidt ekstra til dit medlemskab, så tilbyder Fitness World også All-In, Træningsmakker, Beauty Angel, Heat Wave, Squash og Solarium.
Læs om PremiummedlemskabLæs om Tillægsmedlemskaber

99-medlemskabet

Er du en rigtig natteravn, så er 99-medlemskabet lige noget for dig. Medlemskabet giver dig nemlig fri adgang til fitness, cardio og styrketræning om aftenen og om natten (21.00 til 06.00) i dit stamcenter. Hvis du ønsker at benytte dig at træne i andre center, holdtræning eller andre aktiviteter uden for det førnævnte tidsinterval, vil det koste et gebyr pr. gang.

159-medlemskabet

159-medlemskabet er for dig, som ikke ønsker holdtræning, men kun almindelig fitness, cardio og styrketræning. Medlemskabet giver dig fri adgang til træning i dit stamcenter i hele åbningstiden samt deres cirkeltræningshold. Hvis du ønsker at benytte dig af holdtræning, andre aktiviteter eller at træne i et andet center, vil det koste et gebyr pr. gang.

209-medlemskabet

209-medlemskabet er et medlemskab for dig, som kun ønsker at træne i dit lokale center i dennes åbningstid. Du kan også benytte centerets almindelige holdtræningstilbud.

259-medlemskabet

259-medlemskabet er for dig, som ikke ønsker at være begrænset. Medlemskabet giver dig fri adgang til at træne i alle Fitness World centre i hele åbningstiden samt adgang til alle vores almindelige holdtræningstilbud.

Mangler du prisen på noget?