Hvad koster et Fitness World medlemskab?

Bliv klogere på priser for fitness, hold og tillægsydelser 2019!

Fitness World priser 2019

Hos Fitness World kan du oprette dit medlemskab for helt ned til 159 kr. pr. måned. Når du melder dig ind, bliver du bedt om at vælge et medlemskab. Alle medlemskaber giver som udgangspunkt adgang til alle Fitness World centre og faciliteter i hele centerets åbningstid – dog kan anvendelsen være forbundet med en merudgift. Herunder kan du se en prisoversigt og læse mere om de forskellige medlemskaber.

Medlemskab til Fitness World – Hvad koster det pr. måned?

Et Fitness World medlemskab koster normalt mellem 159 kr. og 399 kr. pr. måned. Dog kører der ofte indmeldelseskampagner med gode starttilbud og stor rabat på oprettelse. Du kan se priserne på alle medlemskaber her på siden og læse mere om hvad de hver især indeholder herunder.

Vælg det medlemskab som passer dig bedst

Alle Fitness World abonnementer indeholder fitness, cardio og styrketræningsmuligheder. Hvis du udover det kun har brug for cirkeltræning, kan du trygt vælge “Fitness” medlemskaberne. Trives du bedst på holdtræning, eller ønsker at kombinere fitness med holdtræning, skal du vælge et “Fitness + Hold” medlemskab for at få adgang til de mange forskellige holdtilbud.

Dernæst skal du tage stilling til om du kun vil træne i nogle få udvalgte træningscentre, eller om du have større frihed og fleksibilitet med træning i alle centre i Danmark.

Ekstra fordele med PREMIUM

Vælger du et PREMIUM medlemskab får du helt unikke ekstra medlemsfordele. Du får bl.a.:

 • 5 sessioner med med personlig træner hvert år
 • 1 gratis FUNCTIONAL vand eller energidrik pr. dag
 • VIP-booking med mulighed for holdbooking 1 uge før alle andre
 • Tag én gratis pause fra dit medlemskab hvert år
 • Mulighed for udvidet kropsanalyse

DET ER NEMT AT KOMME IGANG – START I DAG!

 1. Find dit lokale Fitness World center
 2. Vælg din pris og medlemskab
 3. Hop i træningstøjet og start

Tillægsmedlemskab – ALL-IN (100 kr. / md)

I langt de fleste centre, er det muligt at tilkøbe ALL-IN til sit medlemskab for kun 100 kr./md. Med ALL-IN kan du hver dag tage et produkt fra ALL-IN sortimentet. (dog max 1. pr. døgn).

Med ALL-IN kan du tage et af de velsmagende produkter fra ALL-IN-serien, så du er sikker på, at du ikke går død under træningen eller at din krop mangler protein efter træningen. I serien er der forskellige proteinprodukter til dig, der har behov for protein til dine muskler og forskellige energiprodukter til dig, der konditions- eller cardiotræner. Der er naturligvis også en kold kildevand til dig, der bare skal have slukket tørsten.

ALL-IN medlemskabet betales sammen med dit almindelige medlemskab, der opkræves hver måned. Det kan opsiges med en varsling på indeværende måned plus én måned og bliver ligeledes sat i bero, hvis dit medlemskab sættes i bero

Tillægsmedlemskab – Bodytracker (9 kr. / md.)

Vil du gerne tracke din træningsudvikling med vores Bodytracker og se om du er godt på vej mod dine personlige mål, så er bodytrackeren noget for dig. Bodytrackeren er en avanceret vægt, der giver dig en kropsanalyse med flere forskellige parametre. Som Fitness World medlem er dette en del af dit medlemskab. Følg din udvikling og bliv motiveret til at nå dine mål.

Bodytrackeren giver dig et overblik over din kropsvægt, body mass index, fedtprocent og muskelmasse. Ved løbende at hoppe op på bodytrackeren får du en gratis kropsanalyse, hvor du kan følge din træningsudvikling og få indsigt i, om du skal tilpasse din træning for at nå dine mål.

Med bodytrackeren får du:

 • Fri adgang til kropsanalyse
 • Mulighed for at se din fedtprocent, BMI, vægt og muskelmasse
 • Alle målinger direkte på FW app’en
 • Tracke din udvikling og mulighed for at se om din træning leder dig mod dine personlige mål

 

MEDLEMSKABER & ØVRIGE PRISER

Fitness BASIC

159 DKK

Fitness FLEX

209 DKK

Fitness ALL

259 DKK

Fitness PREMIUM

379 DKK

Fitness + Hold BASIC

209 DKK

Fitness + Hold FLEX

259 DKK

Fitness + Hold ALL

279 DKK

Fitness + Hold PREMIUM

399 DKK

Oprettelse

299 DKK

Pause

100 DKK

Konvertering

100 DKK

Skift stamcenter

100 DKK

Dagspas – Fitness

49 DKK

Dagspas – Fitness + Hold

69 DKK

Glemt kort – Første gang

0 DKK

Glemt kort – Efterfølgende gang

69 DKK

Nyt kort

60 DKK

Udeblivelse af hold

35 DKK

Holddeltagelse uden privilegie

30 DKK

Mangler du prisen på noget?

Share This