Hvad koster en iPhone 7?

iPhone 7 – Nyt design og ydevne

Med iPhone 7 giver Apple dig store forbedringer til de vigtigste dele af iPhone-oplevelsen, men hvad koster en iPhone 7? Læs mere om de mange nye funktioner i iPhone 7 og se promoveringsvideoen.

Foruden det nye smarte design, kommer den nye iPhone 7 med et avanceret nyt kamerasystemer, den bedste ydeevne og længste batteritid nogensinde i en iPhone, stereohøjttalere med medrivende lyd og den klareste og mest farverige iPhone-skærm. Den er stænk- og vandafvisende – og præcis lige så imponerende, som den ser ud.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus kommer i to nye farver: en flot sort med en mat finish og en dyb, skinnende jetsort. Både 4,7″ og 5,5” modellen er lavet i stærkt aluminium og fås også med finish i sølv, guld eller rosaguld. Den nye model i mat sort er fremstillet af perleblæst aluminium og har en fyldig, dyb, mat finish. Den skinnende jetsorte er opnået gennem nyskabende ingeniørkunst – en højpræcisionsproces med anodisering og polering i ni trin. Hjem-knappen på iPhone 7 er en avanceret, slidstærk knap, der er designet til at være holdbar, responsiv og trykfølsom.

Hvad koster en iPhone 7?

Først skal du beslutte dig for, om du skal have en iPhone 7 eller en iPhone 7 Plus. Derefter skal du vælge farve og finish og til sidst kapacitet – altså hvor meget plads der skal være på din iPhone. Når du køber en iPhone får du samtidig Earpods med lightning-stik, lightning-stik til USB, USB strømforsyning samt et ligtning-stik til 3,5 mm jack-converter til hovedtelefoner.

Kamera

Optisk billedstabilisering, 12 MP, FaceTime HD-kamera og True tone flash.

Skærm

Retina HD-skærm med bredere farveområde, 25% klarere farver og 3D Touch.

A10 Fusion-chip

Den stærkeste iPhone-chip nogensinde; længste batteritid og 2x hurtigere.

z

Lyd

Nyt stereo-højtalersystem, 2x højere end iPhone 6 og Earpods med lightning-stik.

Få mere information og sammenlign alle iPhone modeller her

Mangler du prisen på noget?

Share This