Hvad koster Weekendavisen?

Avisen som læserne elsker eller ikke kender

Lidt om Weekendavisen

Søger du et seriøst alternativ til den daglige nyhedsstrøm, blive opdateret af velskrevet viden og få Danmarks mest grundige dækning af samfund, kultur, litteratur og forskning?

Weekendavisen er avisen, som læserne elsker eller ikke kender. Prioriteringen er at skabe viden og indsigt på alle samfundsområder. Her er ikke kompromisser med lødigheden, og der bruges den plads på artiklerne, som er nødvendig. Der er dog også plads til underholdning og humor. Det er en avis, der holder hele ugen, og udkommer hver fredag.

Fri adgang til weekendavisen.dk

Weekendavisen er naturligvis tilgængelig online eller i app’en. Lyt med, når artiklerne bliver læst op af dygtige indtalere – eller læs den digitale udgave af papiravisen. Som altid er avisen helt uforstyrret af annoncer og breaking news. De kan herudover også lytte til vores spændende podcast på weekendavisen.dk eller i 24syv app’en.

Fordybelse og indsigt

Weekendavisen skriver ikke om hvad som helst, men går i dybden med det vigtigste. Vi fortæller ikke bare, hvad der er sket, men også hvorfor. Og hvad perspektiverne er. Abonnementet er uden binding og kan opsiges når som helst.*

Fornøjelig læsning

I Weekendavisen møder De personligheder med gedigen viden om det, de skriver om. Vore journalister har deres egne holdninger til emnet eller begivenheden og skriver, så det bliver en fornøjelse at tilegne sig vigtig viden.

Mangler du prisen på noget?

Share This