Hvad koster en Quooker?

Lidt mere end bare en vandhane

Hvad er en Quooker?

En Quooker er en revolutionerende vandhane og beholder, som kan give dig varmt, koldt og kogende vand i samme armatur. Quooker vandhaner er børnesikrede og fås i flere forskellige designs og overfladematerialer.

Prisen på en Quooker varierer

Prisen på en Quooker afhænger af, hvad dit behov og dine ønsker er. Quooker-sortimentet spænder nemlig bredt, og hvor meget din Quooker ender med at koste afhænger af dine valg blandt haner, overflader og beholdere – valgmulighederne er mange.

Du har valget mellem syv forskellige typer, afhængigt af om du ønsker en tre i en-hane med kogende, varmt og koldt vand i én eller at have kogende vand i en separat hane; Flex, Fusion Square, Fusion Round, Nordic Square Twintaps (to haner), Nordic Round Twintaps (to haner), Nordic Square og Nordic Round. Fælles for modellerne er, at den mest prisvenlige overflade er krom, som du kan få til samtlige af de forskellige hanemodeller. Af øvrige overflademuligheder er børstet krom, rustfrit stål, black, messing og bruneret messing.

Vælg den Quooker, som passer dig bedst

Står du over for et køb af en Quooker, er der primært to ting, du skal tage stilling til: valg af hane og valg af beholdertype. Dit valg har betydning for, hvilke funktioner din Quooker har. Uanset hvad du vælger, vil du med et Quooker-produkt altid have kogende vand i hanen, men der er forskel på design, funktionalitet og pris.

Hvilken Quooker netop du skal vælge til dit køkken afhænger i høj grad af dit individuelle behov, og hvilke design du søger, men du vil være bedre rustet til at træffe det rigtige valg, når du har læst denne guide. Her kan du nemlig læse mere om features, udseende og funktioner på alle Quooker-haner og -beholdere.

quooker logo

Quooker er den originale kogende vandhane. Praktisk luksus, der giver mere tid i hverdagen

Mangler du prisen på noget?

Share This