Hvad koster Storytel?

Abonnementstjeneste for streaming af bøger, lydbøger og e-bøger

Hvad er Storytel?

Storytel er en abonnementstjeneste for streaming af bøger og fungerer på samme måde som andre streamingstjenester. Du kan lytte til lydbøger og læse e-bøger i app’en fra din tablet eller smartphone.

I Storytel finder du over 50.000 bøger i forskellige genrer, som du kan lytte til eller læse når du vil. App’en fungerer overalt – om du befinder dig på et fly, i en bus, i et sommerhus eller i sengen derhjemme. Du har altid et helt bibliotek lige ved hånden.

Dit abonnement løber automatisk og du bliver trukket 129 kroner hver 30. dag. Der er ingen bindingperiode og du kan afslutte dit Storytel abonnementet når som helst via din kontoside på hjemmesiden.

Fordele med Storytel

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha’ flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!

  • Lyt til lydbøger ubegrænset (iPhone, iPad, Android)
  • Titusindvis af lydbøger og e-bøger på dansk og engelsk
  • Gem dine bøger offline – perfekt til fx. udlandsrejsen!
  • Ingen binding og nem betaling med kort

Hvad koster et abonnement til Storytel?

Med Unlimited abonnementet kan du lytte og læse ubegrænset til bøger for 129 kr/måned. Betaling sker hver 30. dag. Opsiger du dit abonnement kan du lytte/læse resten af den allerede betalte periode. Hos Storytel kan du lytte til lydbøger på dansk og engelsk samt læse danske og engelsk e-bøger.

Mangler du prisen på noget?

Share This