Hvad koster Spectacles?

Snapchatbrillerne, der forener software og hardware

De nye Snapchat briller er landet i Danmark!

Sidste år lancerede Snapchat så deres nyeste tiltag og første hardware-produkt – nemlig Snapchat brillen eller Spectacles. Hvad koster Spectacles og hvilke funktioner har de nye Snapchat briller? Læs videre her på siden og få svar på dine spørgsmål!

Hvad er Spectacles?

Spectacles er en såkaldt smart-brille og er udstyret med et kamera, der med et tryk på brillestangen kan optage videoklip af op til 10 sekunders varighed, som automatisk bliver trådløst overført til din Snapchat-app.

Vi kender alle Snapchat som det nyskabende firma, der lancerede deres app tilbage til september 2011. Sidenhen har især mange unge brugt mediet til at sende videoer og billeder på op til 10 sekunder til deres venner. I løbet af de seneste år har app’en udviklet sig mere og mere, og er i dag en af de mest populære medier og apps i hele verden. Sidste år lancerede Snapchat så Spectacles.

Indtil videre har det kun være muligt at købe dem snapchat brillerne gennem såkaldte Snapbot automater. Disse automater har været placeret tilfældige steder i USA, hvor man kunne købe Spectacles i et begrænset tidsrum. Ramte man ikke lige det rette tid og sted, måtte man gå forgæves.

Det samme er nu sket i Europa, hvor de første Snapbot automater er landet i nogle af Europas største hovestæder som London, Berlin og Paris. Danmark har ikke endnu modtaget en Snapbot.

Funktioner & Features i Spectacles

Umiddelbart ligner Spectacles måske bare et par almindelige solbriller, men det er meget mere end det! Se de fede features herunder:

Cirkulær video

Spectacles optager video via 115 grader vidvinkel-linse i et cirkulært format.

Batteri

Indbygget batteri i brillerne og i det medfølgende brilleetui.

LED-lys

Indbygget LED-lys, der indikerer, når kameraet optager en video.

HD kamera

Spectacles optager video i HD kvalitet og i et cirkulært format.

Sådan bruger du dine Snapchat briller

Der findes masser af gode guides og videoer hvis du vil have tips og gode råd til hvordan du bruger dine Spectacles. Se videoerne herunder og kom godt i gang med dine Snapchat briller!

Mangler du prisen på noget?

Share This