Hvad koster det at komme i Tivoli?

Find priser på årskort, entrébilletter, turpas og Fredagsrock

Tivoli – Københavns sjoveste have

Tivoli er nok den mest, hvis ikke den meste kendte forlystelsespark i Danmark. Parken er ydermere den næstældste af sin slags (kun overgået af Dyrehavsbakken).Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Med en placering i centrum af København, er Tivoli et absolut ”must see” for alle der besøger byen, hvad end det er danskere eller udlændinge, unge eller gamle. Med havens centrale placering, ligger den lige mellem Københavns Rådhus og Hovedbanegården. Så det er meget let at komme til og fra Tivoli.

Tivoli Årskort 2020

Et årskort til Tivoli er din indgang til en forunderlig eventyr-have spækket med sjove oplevelser og forlystelser for både store og små i mere end 220 dage om året. Du kan vælge mellem fire årskort; Guldkort, Sølvkort, Wild Card og Årskort, som alle udover gratis entré til Tivoli også giver dig unikke tilbud og medlemsfordele. Læs med her, og sørg for, at du altid har det rigtige kort på hånden!

Med et Årskort til Tivoli kan du gratis medbringe op til to børn mellem 3-7 år. Ved flere end to børn skal der betales fuld børne entrépris per barn udover det andet barn.

Årskort i Gave?

Giv et år fyldt med oplevelser til én du holder af eller læs mere på Tivolis hjemmeside

Medlemsfordele

Med et Tivoli Årskort kan du opnå massevis af attraktive medlemsfordele, som gør din Tivoli-tur endnu sjovere. Der er medlemsfordele for enhver smag til enhver lejlighed. Gå på shopping i butikkerne, spis noget let på cafeer og fastfood-restauranter eller benyt dig af dine parkeringsfordele næste gang, du tager bilen til Tivoli – alt sammen kan du opnå rabat på med dit årskort.

Gratis adgang for børn:

Børn mellem 3-7 år kommer gratis ind i selskab med årskortholdere. Årskort, Sølvkort, Wild Card må medbringe op til to børn, Guldkortholdere må medbringe op til fire børn.

Fantastiske musikoplevelser med Fredagsrock

Live musik og andre former for optrædener er en stor del af Tivoli-oplevelsen. På scenerne spiller kunstnere i mange forskellige genrer. Til Fredagsrock bliver der spillet alt fra pop og rock til hiphop, mens der på andre scener også bliver spillet klassisk musik.

Jul og Halloween i Tivoli

I Tivoli bliver højtider markeret. Derfor bliver der hvert efterår pyntet op til Halloween med hekse, græskar og skummel belysning, så forlystelsesparken bliver fyldt med hyggelig uhygge. Sidst på året markeres julen med en fantastisk udsmykning der giver en magisk julestemning. Det er en helt særlig atmosfære, når man går rundt mellem tusindvis af julelys, mens man nyder et glas gløgg og spiser æbleskiver.

Rabatter på Restauranter, Caféer og Fastfood

Med Årskort til Tivoli får du forskellige rabatter og tilbud til restauranter og caféer – både i Tivoli og i Tivoli Food Hall.

Restauranter med rabatter og tilbud: Hereford Beedstouw, Cock’s & Cows, Kung Fu, Færgekroen, Brdr. Price, Prices Diner, Promenaden, Restaurant Paafuglen.

Caféer & Fastfoodrestauranter med rabatter og tilbud: Arkadens Isbod, Bolchekogeriet Almuegaarden, Femkanten, Isbjerget, Paafuglens Bistro.

Rabat på parkering

Med Årskort, Wild Card og Sølvkort får du 15% på parkering i APCOA PARKING’s 3 anlæg:

  • Axel Towers P-kælder, Axeltorv 2, 1609 København V
  • Saga P-hus, Vesterbrogade 25, 1620 København V
  • Nyropsgade P-hus, Nyropsgade 6, 1602 København V

Tivoli Entrébilletter 2020

Entrébilletter til Fredagsrock 2020

På fredage i sommersæsonen efter kl. 19 samt på andre dage med store koncerter, er entrébilletten en smule dyrere. Til Fredagsrock  og andre store koncerter, koster entré til Tivoli 175 kr. for voksne og 100 kr. for børn (3-7 år). Til Fredagsrock bliver der spillet alt fra pop og rock til hiphop, mens der på andre scener også bliver spillet klassisk musik.  Så der i den grad noget at glæde sig til, og penge at spare på fantastiske koncerter med et årskort.

Turpas til Tivoli

Med et turpas til Tivoli kan du prøve alle forlystelser ligeså mange gange du vil! Du kan virkelig få stillet din tørst i rutchebaner, karuseller og andre vilde aktiviteter! Et turpas er et armbånd, du får om håndledet – du skal blot vise det ved indgangen til forlystelserne.

Mangler du prisen på noget?

Share This