Hvad koster havnerundfart og kanalrundfart i København?

Nyd en guidet tur og se Københavns seværdigheder fra søsiden

Hvad er en havne- og kanalrundfart?

En kanalrundfart er en af de klassiske aktiviteter om sommeren – både for danskere og turister. På en kanalrundfart i Københavns havn og idylliske kanaler får du en guidet tur, hvor der fortælles om Københavns smukkeste kirker, slotte, ældre fredede huse, de nye arkitektoniske spændende bygninger og andre specielle seværdigheder.

Kanalrundfarten afgår typisk ved Nyhavn og Ved Stranden og sejler forbi nogle af Københavns bedste attraktioner. Turene er live guidet – altid på dansk og engelsk, og sommetider også et tredje sprog, som fx tysk, italiensk, fransk eller spansk.

Hvad koster det at komme på kanalrundfart

Der findes en række forskellige udbydere i København. Herunder kan du se priserne på de forskellige ture, og hvem der sejler dem:

STROMMA DANMARK

Priser fra 85 pr. person. Børn fra 0-5 år er gratis- Børn fra 6-15 år sejler med for halv pris.

stromma danmark logo

NETTO-BÅDENE I KØBENHAVN

Fast lav pris – fra 50 kr. pr. person. Grupper over 15 personer får 20% rabat.

netto-baadene-logo

STROMMA DANMARK

Med Stromma Danmark kan du komme på “The Grand Tour” med afgang fra Nyhavn eller Ved Stranden. Her sejler du forbi nogle af Københavns bedste attraktioner. Børn fra 0-5 år er gratis- Børn fra 6-15 år sejler med for halv pris.

NETTO-BÅDENE

Sæt Dem til rette i en af Netto-Bådene, se København fra søsiden og nyd alle seværdighederne, som vi ligeså stille sejler forbi. Der er guide ombord, som fortæller om seværdighederne på dansk, engelsk og tysk.

Mangler du prisen på noget?

Share This