Hvad koster vejhjælp/autohjælp?

Kom sikkert videre hvis uheldet er ude

Hvad er vejhjælp?

Vejhjælp eller autohjælp er en slags forsikring til din bil, hvor du sikrer dig at blive assisteret i uheldige situationer på vejene eller derhjemme, såfremt din bil ikke længere kan køre eller der opstår andre problemer. Autohjælp er særligt benyttet i vinteren, hvor vejret for alvor gør det risikabelt at køre bil.

Vejhjælpspakker fra Falck

Når du forsikrer din bil i form af den lovpligtige ansvarsforsikring, er der en lang række tilvalgsdækninger du kan tilkøbe, såfremt du finder dem nødvendige. Én af disse er vejhjælp/autohjælp. Vejhjælpen sikrer dig, at du altid kan få hjælp næsten lige meget, hvor du strander.

Falck tilbyder den ultimative vejhjælp, som giver dig som bilejer masser af fordele. Du får bl.a. vejhjælp på stedet, hjulskift sommer og vinter, ubegrænset stenslagsreparationer, værkstedsrabatter, bilsyn og meget mere. Vælg mellem 3 gode vejhjælpspakker herunder:

Hvorfor vælge autohjælp hos Falck?

Med Falcks autohjælp er du altid i sikre hænder, uanset om du vil sikre din bil, mc, campingvogn, trailer eller knallert hurtig og effektiv autohjælp på vejen. Falcks vognpark af over 400 røde ’rullende værksteder’ betyder, at autohjælpen aldrig er langt væk. Og 9 ud af 10 gange klarer autoredderne problemet på stedet, så du slipper for en tur på værksted.

Hos Falck er sikkerhed på vejene det afgørende. Er du én gang gået i stå på en mørk, kold vej, ved du, hvor trygt det er, at kunne ringe og få autohjælp. Det er ikke bare din bil, der får hjælp – det er også dig og dine medpassagerer. Så når du er med i Falck, kan du også vælge at få fri adgang til masser af ekstra fordele – ud over autohjælp – som hjælper dig med at holde bilen i sikker topform året rundt – samtidig med at du sparer på udgifterne.

Sammenlignet med hvad danske bilejere hvert år i gennemsnit bruger på ydelser som bilvask, hjulskift, reparation af stenslag og syn, kan du med et Falck Vejhjælpsabonnement spare 2000 kr. om året. Falck har netop sørget for, at disse ydelser indgår i Vejhjælpsabonnementerne, så du både sparer penge og tid.

Mangler du prisen på noget?

Share This