Hvad koster en hundeforsikring?

Hundesygeforsikring til menneskets bedste ven!

Hvad er en hundeforsikring?

En hundeforsikring dækker typisk over to ting. Som hovedregel inkluderer en hundeforsikring en hundeansvarsforsikring, der er lovpligtig som hundeejer. En ansvarsforsikring erstatter alle skader som din hund forvolder andre mennesker eller deres ejendele. En hundeansvarsforsikring dækker altså ikke, hvis din hund selv kommer til skade eller bliver syg. Derfor vælger man ofte at udvide ansvarsforsikringen med en hundesygeforsikring, som netop dækker, hvis din hund er ude for en ulykke eller rammes af sygdom. Der er dog begrænsninger på, hvor højt et beløb forsikringen dækker, så det er en god idé at tjekke dette inden du tegner en hundeforsikring.
Som supplement til ovenstående, har du også mulighed for at tegne en livsforsikring til din hund, så længe den kan identificeres vha. et tatoveringsnummer eller en chip. Livsforsikringen gælder hvis din hun dør, før den bliver 10 år gammel.

Udvidet hunde(ansvars)forsikring

Ligesom med almindelig forsikringer til mennesker, er der også mange ting der ikke dækkes af en hundeforsikring. Hvis du vil være godt dækket ind og sikre dig og din hund et langt og godt forhold, kan det være nødvendigt at tegne en udvidet hundeforsikring. Mange forsikringsselskaber tilbyder forskellige tillægsforsikringer, så du kan skræddersy din hundeforsikring efter behov.

Prisen på en hundeforsikring

Prisen på en hundeforsikring afhænger af mange forskellige ting som fx hundens race og alder samt dine tilvalg af tillægsforsikringer. Priserne kan dog variere og være svære at gennemskue. Mange forsikringsselskaber tilbyder forskellige rabatter, som ikke holder længere end et år, og så koster den iøjnefaldende billige forsikring ligeså meget som mange andre på den lange bane. Vær derfor opmærksom på de forskellige rabatordninger, og find det selskab, som først og fremmest dækker din hunds behov.

Få et godt tilbud på Alkas hundeforsikring

Alka er et af Danmarks største og mest kendte foriskringsselskaber og tilbyder en meget konkurrencedygtig hundeforsikring, som er lovpligtig for alle hundeejere. Du kan også vælge at tilkøbe en udvidet sygeforsikring der dækker op til 26.000 kr., hvis din hund bliver syg.

Kom i gang med forsikring af din hund

Hvis du ønsker en hundeforsikring, er Alkas hundeforsikring en af de bedste på markedet, og det er muligt at få en hundesygeforsikring udover den lovpligtige. Alka er et af Danmarks største og mest kendte forsikringsselskaber og tilbyder en meget konkurrencedygtig hundeforsikring, som er lovpligtig for alle hundeejere. Hos Alka løber en sygeforsikring hele hundens levetid, og du kan tegne hundesygeforsikringen helt til hunden er 10 år gammel. Kom i gang her.

Lige nu kan du få en skarp pris på den lovpligtige hundeforsikring, og det er også muligt at tilvælge udvidet dækning, så din hund kan få behandling ved sygdom. Du kan også vælge at tilkøbe en udvidet sygeforsikring der dækker op til 26.000 kr., hvis din hund bliver syg.

Hvad dækker hundeforsikringen hos Alka?

Hundeforsikringen dækker:

 • De skader din hund kan komme til at lave på andre personer eller deres ting.
 • De skader din hund kan komme til at lave på figuranter, dommere og lignende under deltagelse i træning, konkurrencer mv.
 • Under rejser i Europa i indtil 3 måneder fra afrejsedato.
 • De skader din hunds hvalpe kan komme til at lave på andre personer eller deres ting. Dækningen af hvalpene gælder indtil de er 4 måneder gamle – forudsat de er hos tæven.

Hundesygeforsikringen dækker bl.a.:

 • Undersøgelse og behandling hos dyrlægen.
 • Ophold på dyrehospital eller -klinik.
 • Medicin, som dyrlægen giver under konsultation eller indlæggelse.
 • Tandbehandling når hunden er kommet til skade.
 • Genoptræning, massage, fysioterapi og kiropraktorbehandling efter anvisning fra dyrlæge.
 • Forsikring dækker et behandlingsforløb på op til 120 dage.
 • Sygeforsikringen dækker op til 26.400 kr. pr. behandlingsforløb.

Mangler du prisen på noget?

Share This