Hvad koster Office 365?

Se priser på Microsoft Office 365 løsninger her!

Hvad er Office 365?

Office 365 er førsteklasses Office-apps og skytjenester til pc/Mac, tablet og telefon. Med et årligt Office 365-abonnement får du eksklusive nye funktioner hver måned og 1 TB skybaseret OneDrive-lager.

Office 365 produkter til private

Er du privatperson, kan du vælge mellem 3 forskellige produkter. Office 365 Personal er et godt valg til enkeltpersoner, som ønsker førsteklasses Office-apps og ekstra OneDrive-lagerplads til 1 bruger på flere enheder. Har du kun grundlæggende behov, kan du måske nøjes med Office Home / Student 2016, som giver dig de mest basale funktioner. Skal flere personer have adgang, er Office 365 Home oplagt, da den giver adgang til op til 5 brugere på flere enheder.

Office 365 produkter til virksomheder

Som virksomhed har du mulighed for at bruge Office 365 i professionel sammenhæng. Business Essentials er velegnet til virksomheder, der har brug for professionel mail og andre virksomhedstjenester (office-programmer er ikke inkluderet). Office 365 Business er bedst til virksomheder, der har brug for Office-programmer samt skybaseret fillagring og -deling. Har du også brug for professionel mail, er den bedste løsning Office 365 Business Premium. Her får du hele pakken – professionel mail, Office-programmer og andre virksomhedstjenester som SharePoint, Skype for Business og Microsoft Teams.

Mangler du prisen på noget?

Share This