Hvad koster HBO Nordic?

Start din gratis prøveperiode nu!

Gå direkte til:
PRISER

HBO Nordic – The Home of Series

HBO Nordic er en unik streamingtjeneste på det nordiske marked, som udbyder premium indhold via hbonordic.com. Som den første HBO-tjeneste i Norden, tilbyder HBO Nordic de bedste nye serier fra HBO og andre kvalitetsudbydere som Showtime, AMC, FX, Hulu, BBC, Starz m.fl. Med HBO Nordic kan du helt ekslusivt se ekstremt populære serier som Game of Thrones, The Handmaid’s Tale, Billions, Westworld, Silicon Valley, Fear the Walking Dead og Vikings.

Prisen for at få adgang til HBO Nordic er 0 kr. for 30 dages gratis prøveperiode, og herefter stiger prisen til 99 kr. pr. måned.

Med et abonnement på HBO Nordic får du adgang til mere end 5000 episoder af de bedste serier i verden samt kvalitetsbørneindhold og hundredvis af håndplukkede film på alle dine enheder. Få en gratis prøveperiode på 30 dage!

Gå direkte til:
PRISER

HBO pristabel – Hvad koster HBO om måneden?

GAME OF THRONES
ALLE 8 SÆSONER

Udvalget af serier og film på HBO

HBO Nordic har langtfra et ligeså stort og bredt bagkatalog af som fx Netflix. På filmsiden halter HBO-Nordic virkelig efter og må med sine små 150 film siges at være den streamingtjeneste med det mindste filmudvalg på hylderne. De film man finder på HBO vil også typisk være ældre titler og af meget svingende kvalitet. Dette skyldes distributionsrettigheder, som man forventer HBO får gjort noget ved. HBO ejes nemlig af Time Warner, som har rettighederne til en enorm mængde af de bedste og største produktioner.

Til gengæld er HBO i manges øjne garant for kvalitet når det kommer til deres serier, og her er udvalget også langt mere imponerende – både blandt deres egenproduktioner af serier som fx Game of Thrones og nogle få serier fra andre selskaber, så som Showtime, der blandt andet har den nye hitserie, Vikings.

TRENDING: De 5 mest populære serier på HBO

1. Game of Thrones

I et land, hvor somrene varer i årtier og vintrene kan vare en livstid, er der problemer undervejs. Fra det beregnende syd og det barske øst til det frosne nord og den ældgamle Mur, der beskytter landet fra mørket på den anden side, er to magtfulde familier midt i en dødelig kamp for kontrollen over Westeros’ Syv Kongedømmer. Mens forræderi, begær, intriger og overnaturlige kræfter ryster de fire hjørner af Kongedømmerne, vil deres blodige kamp om Jerntronen have uforudsete og vidtrækkende konsekvenser. Lad Game of Thrones begynde.

2. The Handmaid’s Tale

Denne dramaserie handler om livet i det dystopiske, totalitære samfund Gilead (tidligere en del af USA), som står over for miljøkatastrofer og hastigt faldende fødselstal og regeres af et forskruet, fundamentalistisk regime, der behandler kvinder som statens ejendom. Som en af de få resterende frugtsommelige kvinder er Offred (Elisabeth Moss) en Tjenerinde i Kommandørens husstand og en del af en af de kvindekaster, der påtvinges seksuelt slaveri i et sidste, desperat forsøg på at genbefolke en hærget verden. I dette skræmmende samfund, færdes Offred med ét mål: at overleve og finde den datter, som hun blev frataget.

3. Westworld

“Westworld” er en ambitiøs og meget fantasirig dramaserie, der hæver eventyr og spænding til et nyt og i sidste ende farligt niveau. I den futuriske fantasipark Westworld afviger en gruppe såkaldte androideværter fra deres programmørers omhyggeligt planlagte forløb gennem et foruroligende og afvigende adfærdsmønster.

4. Vikings

Vikingernes verden bliver bragt til live gennem Ragnar Lothbroks rejse. Han er den første viking, der bevægede sig fra de oldnordiske sagn og ind i historiebøgerne – en nærmest mytisk mand. Vores historie begynder i 700-tallets Skandinavien, hvor Ragnar Lothbrok er kriger og bondemand – og drømmer om at blive rig ved at gå imod traditionen for at plyndre mod øst. Ragnar har i hemmelighed arbejdet på et projekt, der vil vende op og ned på viking-verdenen. Men først må Ragnar overbevise den lokale leder, den magtfulde jarl Haraldson, som ikke er begejstret for udsigten til at skulle dele anerkendelsen, som rejsen kan give Ragnar, hvis den viser sig at være succesfuld.

5. Sharp Objects

En afsluttet dramaserie om en avisjournalist fra storbyen, hvis plagede fortid støder sammen med chokerende nye hændelser, da hun sendes til sin hjemby for at skrive om en række uopklarede børnemord.

Vil du vide mere om HBO Nordic?

Læs mere om priser, vilkår og udvalget af serier og film.

Mangler du prisen på noget?

Share This