Hvad koster et Apple Watch?

Et integreret smartwatch!

 

Hvad er et Apple Watch?

Apple Watch er en række af såkaldte smartwatches udviklet af Apple Inc. Apple Watch integrerer fitness-, helbreds og motionstracking med iOS og andre Apple produkter og services. Den originale version (original generation) af Apple Watch består af fire varianter; Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Hermès og Apple Watch Edition. Urene adskiller sig ved forskellige urrammer og urremme samt teknologi. Funktionaliteten i Apple Watch afhænger i høj grad af en trådløs forbindelse til en iPhone.
Den anden generation af Apple Watch udkom i september 2016 og er inddelt i to typer: Apple Watch Series 2 and Apple Watch Series 1.

Hvad koster et Apple Watch?

Sammenlign Apple Watch-modeller fra Apple Watch Series 1 og 2 herunder.  Apple Watch Series 1 indeholder alle funktionerne fra det originale Apple Watch med en ny dual-core-processor og watchOS 3. Apple Watch Series 2 er det mest avancerede Apple Watch nogensinde. Det har indbygget GPS, dual-core-processor, skærm med dobbelt så høj lysstyrke, watchOS 3 og er vandafvisende ned til 50 meter.

Mangler du prisen på noget?

Share This